Selecteer provincie

Bonbon-Atelier Westerbeek Sinds 1910  070-3507821  [email protected] openingstijden & menukaart

Details

Adres
Van Slingelandtstraat 121
2582XL Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 5
Aantal beoordelingen: 1
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Beschrijving

De deur openen bij bonbon-atelier Westerbeek is als het openzetten van al uw zintuigen. De rijke geur van chocolade leidt u richting het atelier, waar eigenaar Nico Fernandes met de hand meer dan dertig unieke bonbons vervaardigt.

Met eigen ogen zien hoe de ambachtelijke bonbons in het assortiment worden gemaakt, is een ervaring die bij het proeven van een bonbon een extra dimensie geeft aan uw smaakbeleving.

Mede door het nastreven van een permanente hoge kwaliteit, worden de bonbons volgens kenners zelfs tot de lekkerste bonbons van Nederland gerekend.

De bonbons van bonbon-atelier Westerbeek bestaan bijna allemaal uit een ganache, een zachte chocoladevulling gemaakt van de kwaliteitschocolade van Callebaut uit België. De bonbons zien er zo allemaal nét even anders uit, omdat er bijna geen gebruik wordt gemaakt van standaard mallen.Vanwege de hoge kwaliteit en om de smaak van de bonbons zo optimaal mogelijk te houden, hoeft u deze niet in de koelkast te bewaren.Een kleine greep uit het assortiment:

Baton Café, een pure bonbon met de rijke smaak van koffie en een klein versuikerd rozenblaadje dat speciaal geïmporteerd is uit Toulouse, Frankrijk.

Carla, een grote maar tegelijk elegante bonbon met een ganache waarin ook rum en rozijnen zijn verwerkt.

Noisette, een bonbon met een ganache van melkchocolade en twee licht geroosterde, smakelijke hazelnoten.

Irish Coffee, een bonbon in zowel melk als puur met een zachte whiskysmaak en een echt stukje tweeëntwintig karaats bladgoud.

Den Haag kent Westerbeek sinds 1910. Sinds 1984 is Nico Fernandes de producerende eigenaar. Op de banketbakkersvakschool ontdekte hij zijn bijzondere liefde voor de chocolade, de specialisatie voor de bonbons. Hij heeft er een dagtaak van gemaakt in zijn eigen bonbon-atelier.De productie van het assortiment gebeurt op een ambachtelijke en arbeidsintensieve wijze. Er worden zoveel mogelijk producten handmatig vervaardigd en er wordt geprobeerd het gehele productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.Op deze pagina kunt u verschillende aspecten van de productie in het atelier bekijken.

Wanneer u op zoek bent naar een gastronomisch cadeau, bent u bij Westerbeek aan het juiste adres. Verschillende cadeauverpakkingen kunnen het hele jaar door in uw wens voorzien, maar zeker tijdens de feestdagen worden er veel extra speciale producten gemaakt. Met Pasen worden er bijvoorbeeld sierlijke chocolade paaseieren gemaakt, gevuld met bonbons.

Overige informatie

Diensten

  • Advies
  • Bestellen
  • Verkoop

Producten

  • Bonbons
  • Chocolade cadeau
  • Chocolade / chocola
  • Chocoladeletters
  • Logobonbons
  • Marsepein
  • Melkchocolade
  • Pralines
  • Pure chocolade
  • Truffels

Specialisme

  • Relatiegeschenken

Soort aanbieder

  • Chocolaterie / chocolatier

Toegankelijkheid

  • Begane grond
  • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen
  • Parkeren Vanaf 30 november 2017 betaald parkeren van 13.00 tot 00.00
  • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen
  • Bereikbaarheid Rolstoeltoegankelijk

Betalingsmogelijkheden

  • Diners club
  • American Express
  • Visa
  • MasterCard
  • Vooruit betalen
  • Contant
  • Pin
  • Contactloos betalen
  • Overige cadeaubon

Overige betaalwijzen

  • (JCB Card, Union Pay)

Aangesloten bij / Certificering

  • MKB Nederland

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:00-18:00
  • Woensdag: 09:00-18:00
  • Donderdag: 09:00-18:00
  • Vrijdag: 09:00-17:30
  • Zaterdag: 09:00-17:00
  • Zondag: Gesloten

Social Media